Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Golden rose Luxury rich color lipgloss

Γεια σας κορίτσια της ομορφιάς και καλή σας ήμερα.Σήμερα θα σας κάνω ένα blog Post-Riview από μια αγαπημένη μου και πολύ οικονομική εταιρία την GOLDEN ROSE..Αγαπημένη για πολλούς λόγους άλλα κυρίως γιατί είναι μια εταιρία με πολύ οικονομικά καλλυντικά άλλα συγχρόνως και ποιοτικά,και αυτό είναι το παν όταν ψωνίζουμε προϊόντα ομορφιάς τα όποια τα βάζουμε πάνω στο πρόσωπο μας..
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδία μου την GOLDEN ROSE για αυτά τα προϊόντα που μου έστειλε να τα δοκιμάσω και να σας πω την άποψη μου και να ευχαριστήσω επίσης την κυρία με την όποια μίλησα η όποια ήταν εξαιρετική και πολύ ευγενική.

                                       golden rose

Ένα lipgloss εξαιρετικό με όλη την σημασία την λέξης.Εξαιρετικό σε απόδοση,σε άρωμα,σε σταθεροποίηση.Από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα έμεινα ευχαριστημένη.Έγινε το αγαπημένο μου αυτές τις μέρες των εορτών.

Luxury rich color lipgloss
(νούμερο 10)
                  Με άφησε ευχαριστημένη γιατί:


  1. Έχει μεγάλη διάρκεια την όποια πρώτη φόρα την συναντάω σε Lipgloss.
  2. Έχει φοβερή απόδοση χρώματος που στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι παρόμοιο με ένα κραγιόν άπλα σε υγρή μορφή(Lipstain).
  3. Τέλειο χρώμα.
  4. Πολύ όμορφη και ευχάριστη μυρωδιά. Καταπληκτική συσκευασία. Δελεαστική τιμή(μόνο κάπου στα 5 με 6μιση ευρώ)                                                                                    Σίγουρα θα το ξανά παρά σε διαφορετικό χρωματακι γιατί μου αρέσει συνεχώς να αλλάζω χρώματα!!                               Αγαπώ Golden rose            ιστοτοποι που μπορείτε να βρείτε golden rose είναι:https://www.facebook.com/goldenrosegreece?fref=ts  (στο facebook) και στην επίσημη σελίδα τους:http://www.londessa.gr/blog/new-luxury-rich-color-lipgloss   

Για ότι περαιτέρω πληροφορίες θέλετε να με ρωτήσετε στείλτε μου στο facebook μου ή εδώ στα σχόλια.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ POST MOY ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΊΝΕΤΕ ΜΕΓΆΛΗ ΧΑΡΆ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ BLOGGER ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ..
ΦΙΛΆΚΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΆ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΥΜΕ ΌΛΕΣ ΜΑΣ ΜΈΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΈΞΩ...