Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Γυαλάδες For ever!


Γεια σας κορίτσια μου!!Σήμερα σκέφτηκα να σας κάνω ένα αγαπημένο θέμα,που όλες μας ή μάλλον οι περισσότερες έχουμε συζητήσει με φίλες,γνωστές,και ειδικούς.Σας αρέσουν πολύ οι γυαλάδες στο πρόσωπο και αρέσουν πολύ και σε μένα.Κακά τα ψέματα σε όλες αρέσει να βλέπουμε λαμπερό το πρόσωπο μας αλλά πάντα με πολύ φυσικό αποτέλεσμα.Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε πολύ καλές στην τοποθέτηση των γυαλάδων και να δείτε τα προιόντα που χρησιμοποιώ εγώ για να κάνω γυαλάδες,δεν έχετε παρά να μείνετε εδώ!!


Πρώτα θα σας τονίσω τα εξής:
!!!

  • Δεν βάζουμε γυαλάδες στο μέτωπο
  • Αν έχετε σπυράκια ή ουλές στο πρόσωπο η γυαλάδα θα τονίσει το πρόβλημα
  • Χρησιμοποιούμε λίγη ποσότητα προϊόντος

Πώς θα το πετύχουμε.

Το πιο βασικό για να κάνουμε όμορφες γυαλάδες στο πρόσωπό μας είναι η διάφανη βάση. Δεν πρέπει να φαίνεται «στόκος» η επιδερμίδα μας. Για αυτό το λόγο αγοράζουμε ένα ειδικό make-up σε υγρή μορφή, είτε για μεγαλύτερη οικονομία, παίρνουμε μια ενυδατική κρέμα και την αναμειγνύουμε με μια μπεζ σκιά. Στη συνέχεια, απλώνουμε κανονικά το make-up μας, και με ένα πινέλο, προσθέτουμε τη γυαλάδα στα κόκαλα Για να καταφέρουμε η βάση μας να μην είναι βαριά πρέπει ό,τι και να κάνουμε με τα πινέλα, στη συνέχεια να ταμπονάρουμε πάντα με τα δάχτυλά μας, ώστε να φεύγει το περιττό υλικό. Τέλος, φοράμε κανονικά το ρουζ μας και από πάνω με το πινέλο μας βάζουμε το προϊόν που έχουμε επιλέξει τοπικά, στα ζυγωματικά μόνο (!) πάνω στο κόκκαλο. Είναι λάθος να βάλουμε στο μέτωπο, γιατί απλά θα φαίνεται σαν λιπαρό.

Tips

- Για να κάνουμε γυαλάδες υπάρχουν ειδικά προϊόντα στη αγορά που μπορούμε να βρούμε είτε σε μορφή loose powder είτε σε compact μορφή!
- Σε όμορφα χείλη και μύτη περνάμε στο τέλος μία φορά από πάνω τους το πινέλο αφού τελειώσουμε με τις γυαλάδες στα ζυγωματικά. Στα χείλη, το σημείο είναι ακριβώς εκεί που κάνουν την καρδιά, στο μέσο του άνω χείλος.
- Λίγη γυαλάδα μπορούμε να βάλουμε στο εσωτερικό του ματιού για να δείχνουμε πιο φρέσκες, καθώς και λίγη γυαλάδα στο πιγούνι και λίγη, κάθετα επάνω στην μύτη μας. Η γυαλάδα στην μύτη την κάνει να φαίνεται πιο ίσια.

Πινέλα τα οποία είναι κατάλληλα για τις γυαλάδες
ΜΑC 168
Προιόντα τα οποία είναι κατάλληλα για γυαλάδες

  • the body shop # 01 Golden Glow
  • the body shop # 02 Warm Glow

Mac Mineralize Skinfinish, SOFT AND GENTLE
                           






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου